top of page
  • Skribentens bildJonas

Besök hos Mauri!Mustiga Mauri har varit en personlig Youtube-favorit för mig sedan länge, så jag blev förstås väldigt exalterad när han hörde av sig och ville ha med mig i en intervju! Tycker att resultatet blev riktigt trevligt. :)


Det ska också sägas att utmaningen jag får i klippet verkligen är rätt extrem, särskilt i den här typen av sammanhang. Jag brukar ofta köra 30 talade siffror i poddar bara för att sedan kunna förklara hur jag går till väga och berätta om de knäppa bilder jag använder för att memorera dem. Det föreslog jag först här också, men Mauri ville att jag verkligen skulle behöva demonstrera det yttersta av min förmåga.


Det var åratal sedan jag tränade på den här grenen och när jag testade hemma dagen innan misslyckades jag i 66 % av fallen, så jag var allt lite skakig innan vi satte igång. Hur det gick ser ni förstås i klippet! ;)


Också intressant att flera har kommenterat att de inte kunde höra vem som var vem när de lyssnade på poddversionen av avsnittet. Har fått andra kommentarer tidigare om att jag låter väldigt mycket som Mustiga Mauri. Jag vet inte om det stämmer, men ligger det något i det så tar jag det givetvis som en stor komplimang, få låter ju lika trevligt som Mauri! :)

775 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page