Det gick tydligen bättre än jag trodde första dagen för när morgonens resultat redovisades stod det klart att jag hade tagit guld i både binära- och siffermarathonen!!

I totalställningen låg jag dock tvåa. Ledde gjorde tysken Simon Reinhard (årets absolut värsta konkurrent och den som jag har tränat så hårt för att slå, jag har aldrig tidigare besegrat honom i en tävling och jag vet att han är extremt taggad att vinna i år, han har tidigare varit tvåa med knapp marginal!) med drygt 150 poäng mer, vilket inte är särskilt mycket. I lagtävlingen låg Sverige tätt bakom Mongoliet men med god marginal ner till trean Tyskland!

Första grenen var abstrakta bilder och även där lyckades jag ta hem guldet med 405 stycken på 15 minuter vilket innebar att Sverige nu hade vunnit guld i samtliga grenar dittills (Yanjaa i första och jag i de övriga), fantastisk start!! 😀

I fem minuter siffror blev det svenskt rekord med 392 stycken och eftersom jag visste att jag knappt kunde åstadkomma något bättre stod jag över andra försöket och gick och åt på en väldigt trevlig indisk restaurang med min ännu trevligare familj som är här och hejar på!

Nästa gren var historiska datum. Det flöt på oerhört bra och ledde till ytterligare ett guld (börjar nästan kännas lite löjligt…)! Simon var ganska långt efter vilket innebar att jag gick förbi honom totalpoängmässigt!

Dagens avslutande gren var en timme kortlekar, en gren som jag verkligen sett fram emot och som även den kändes riktigt bra, resultaten får vi dock i morgon bitti! Hittills har det gått mycket bättre än väntat och det kan nog bli en riktigt nervkittlande slutstrid imorgon om allt faller ut som det ska! 😀