Boka en föreläsning med tvåfaldige världsmästaren i minne!

På bara ett och ett halvt år lyckades Jonas von Essen träna upp sitt medelmåttiga minne till ett minne i yppersta världsklass. Hur gick det till och hur kan du själv förvandla dig till en vandrande minnes-maskin?
Följ med Jonas genom en färgsprakande redogörelse för hur hakstudsande mini-kängurus, en raketflygande Dolly Parton och en

arg kille med en kycklingklubba i ögat kan hjälpa dig att komma ihåg precis vad du vill!

Jonas föreläsning är en fullkomligt unik upplevelse som både fascinerar och inspirerar. Sällan har man chansen att få höra en tvättäkta världsmästare berätta om sitt område och ännu mer sällan har man chansen att skaffa sig en superkraft på samma gång!

”Jonas von Essen var en fantastisk personlighet att få ta del av på scenen. Han förvandlade det flera av oss trodde var ett komplicerat ämne till en timmes begåvad underhållning. En föreläsning fylld med värme, humor och metodik som gav oss kunskaper för livet.”

Joe Formgren, Affärsnätverket Effect plus

”Jonas föreläsning var utan tvivel en av de absolut bästa föreläsningarna som jag varit på – ja, kanske den allra bästa. Han är personlig, han är underhållande, han är inspirerande och hans minnesförmåga är helt fenomenal! Du kan nöja dig med att bara bli inspirerad och imponerad. Eller så kan välja att gå vidare och pröva några av hans minnestekniker. För det är faktiskt så – alla människor kan skaffa sig ett super-minne, något som kan användas både i vardagen och på jobbet. Så, om du står i begrepp att boka in en föreläsare – boka Jonas nu på direkten medans du nu kommer ihåg det!”

Jens Ingelsäter, strategisk rådgivare DirSys

”En kanonstart på vårens mentorprogram, kunde inte varit bättre. Det är en sak att kunna trolla, cykla enhjuling och minnas binära tal, det är en helt annan konst att kunna berätta om det informativt och underhållande. Men det visade du med eftertryck att du kan. Tack för en riktigt minnesvärd kväll!”

Eric Hellgren, externa relationer & kommunikation Högskolan i Skövde

”På ett mycket humoristiskt, bildligt och engagerande sätt fick vi följa med på en fantastisk resa mot världsmästartiteln.
Vi fick även pröva på att använda minnestekniker själva. Mycket spännande och roligt!”

Mariann Ulkner, klubbpresident Inner Wheel Skövde S:ta Elin

”Med humor och mycket skärpa lyckas Jonas von Essen förklara hur han gör för att vara mästare inom sitt gebit. På ett enkelt och pedagogiskt sätt guidar han oss genom hur man skall tänka för att lyckas fylla på sin kokande hjärna med massor med ny information. Tänk vilken resurs detta vore för vår skolvärld att få ta del av. För oss andra är det en inspirerande föreläsning som ger mersmak!”

Johan Hedihn, hotelldirektör First Hotel Billingehus

Intresserad? Boka en föreläsning!

Kontakt