Så får du ett superminne!

Efter flera års planering och många månaders intensivt arbete har Jonas äntligen färdigställt sin första bok. Den innehåller precis det du behöver veta för att gå hela vägen från en glömsk drömmare till ett vandrande uppslagsverk och täcker in tekniker för att minnas allt ifrån namn och glosor till mängder med siffror och allmänbildning. 110 färgsprakande sidor (med Jonas egna illustrationer) som kan förändra ditt liv för alltid!
Köp boken
Så får du ett superminne finns från torsdagen den 8 mars 2018 i din lokala bokhandel.

Vill du ha en signerad version kan du beställa den direkt från Jonas längre ned på den här sidan. Förutom att du får en väldigt fin signatur ger du också ett extra stöd till författaren själv, vilket förstås kommer att göra det möjligt för honom att lägga upp ännu fler videos och gratismaterial på hemsidan framöver!

 

Om du föredrar att köpa boken så billigt som möjligt rekommenderas istället Bokus!

Beställ boken genom formuläret nedan

OBS! Vi har stundtals haft problem med formuläret på hemsidan och det har hänt att en beställning har gjorts men inte kommit fram till oss. Om allt går som det ska bör du få en mejlbekräftelse på att din beställning är mottagen inom 24 timmar. Hör annars av dig direkt till Jonas via "Kontakt"-fliken i toppmenyn.

Jag vill köpa:

Jag vill betala med:

Tusen tack för ditt stöd!